Home

 • Nederlands
 • English
 • Welkom bij HN Personal Training!

  Wil je naar het strand of zwembad kunnen zonder je te hoeven schamen? Op je bruiloft er ook echt op je mooist uitzien? De bus halen zonder dat je buiten adem bent? Krijg je het advies van de dokter om meer te bewegen? Ben je uitbehandeld bij de fysiotherapeut en moet je nu zelf de draad oppakken of heb je je ingeschreven voor een obstacle run en wilt topfit aan de start verschijnen? Dan is HN Personal Training er voor jou!

  Wat je doel ook is, HN Personal Training biedt jou dat steuntje in de rug dat je nodig hebt om stap voor stap jouw gewenste resultaat te behalen! Met de persoonlijke begeleiding van HN Personal Training krijg je een personal trainer, lifestyle coach en voedingsadviseur in één. Door middel van gevarieerde, functionele en effectieve trainingen op maat gaan wij samen aan de slag om de beste versie van jezelf te worden.

  Wil je meer informatie over voedingsadviezen, trainingsmethoden en/of werkwijze van HN Personal Training? Neem dan vrijblijvend contact op door het contactformulier in te vullen, een email te sturen naar info@hnpersonaltraining.nl of bel naar 06 26 828 010 en kom er achter welk trainingsplan het beste bij jou past.

  Stop Saying Tomorrow!