Werkwijze

 • Nederlands
 • English
 • Om je doelen vast te stellen en te weten wat er nodig is om deze doelen te behalen, is het belangrijk om te weten wat je beginsituatie is. Tijdens een intake wordt dit in kaart gebracht. We bespreken je sportieve achtergrond, fysieke klachten, doelen, wensen en leefstijl. Zo krijg je een realistisch beeld van je voedings- en bewegingspatroon en ontdek je meteen wat nodig is om jouw doel(en) te behalen.

  “Je plan wordt gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde literatuur en de meest succesvolle methoden van dit moment.”

  Om te zien of er daadwerkelijk veranderingen optreden, houden wij een persoonlijk dossier bij. Hierin noteren wij je resultaten en vooruitgang, zodat je precies weet waar je staat en efficiënt kunt trainen. Elke training is anders en uitdagend. Op deze manier blijf je gemotiveerd en is het makkelijker om je doel(en) te behalen. Je plan wordt gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde literatuur en de meest succesvolle methoden van dit moment.

  Wil je meer informatie over voedingsadviezen, trainingsmethoden en/of werkwijze van HN Personal Training? Neem dan contact op door een email te sturen naar info@hnpersonaltraining.nl of bel naar 06 26 828 010 en kom er achter welk trainingsplan het beste bij jou past. Dit mag op elk moment van de dag! Doe het niet morgen maar nu! Stop Saying Tomorrow!

  Programma’s:

  Personal Training

  Personal Training

  Gewichtsverlies-, toename, Uithoudingsvermogen, Spierversterking, Spieropbouw en/of Ski-training.

  Heb je één of meerdere van deze doelen? Wil je met een mooi en gezond lichaam over het strand lopen? Je niet schamen als je op de rand van het zwembad gaat zitten? De trap op zonder te hijgen? Voetballen met je (klein)kinderen? Nog één keer je trouwjurk aan kunnen? HN Personal Training helpt je om effectief te trainen en biedt een stok achter de deur.

  Medical Training

  Medical Training

  Nazorg Fysiotherapie, Obesitas, Zwangerschap.

  Heb je lichamelijke klachten of blessures? Krijg je het advies van de dokter om te bewegen? Ben je uitbehandeld bij de fysiotherapeut en moet je het nu zelf zien te redden? In overleg met je (huis)arts of fysiotherapeut én een persoonlijk beweegplan helpen wij je pijn te verminderen. Daarnaast maken wij jouw lichaam weer sterker en gezonder zodat jij meer uit jouw leven kunt halen.

  Obstacle Course Training

  Obstacle Event Training

  Strong Viking Run, Mud Masters, Men of Steel, Urban Hero Run etc.

  Sta jij ingeschreven voor een obstacle run en wil je hiervoor gaan trainen? Heb je toegezegd mee te doen samen met vrienden/vriendinnen en daar nu al spijt van, omdat je geen idee hebt hoe je het nu verder moet aanpakken? Of wil je eerst ze goed mogelijk voorbereid zijn, voordat je mee gaat doen aan een obstacle run? Dan is de Obstacle Event Training van HN Personal Training dé ideale training voor jou! Tijdens de trainingen word je voorbereid om alle obstakels te overwinnen zodat je topfit aan de start verschijnt.

  Group Training

  Small Group Training

  Functionele bewegingen, afwisselende oefeningen, voor iedereen.

  De Small Group Training van HN Personal Training bestaat uit gevarieerde, functionele oefeningen en is geschikt voor iedereen. Het overgrote deel van de oefeningen die tijdens de Small Group Training uitgevoerd worden, zijn bewegingen die je ook in het dagelijks leven tegenkomt. Train samen met jouw favoriete sportmaatje(s) en behaal samen je doel op een leuke en voordelige manier met de uitdagende Small Group Training!

  Online Personal Training

  Online Personal Training

  Online personal training, lifestylecoaching en kennis over voeding.

  Sta jij ingeschreven bij een sportschool maar weet je niet hoe je doelstelling behaald moet worden? Ben je al een aantal maanden trouw aan het sporten, maar merk je weinig verandering? Heb jij behoefte aan een effectief programma zonder de hoge(re) kosten van een personal trainer? HN Personal Training biedt jou dat steuntje in de rug dat je nodig hebt om stap voor stap jouw gewenste resultaat te behalen! Het effectieve training- en voeding programma is begrijpelijk voor elke sporter. Of je nu een beginnend of gevorderd sporter bent, HN Personal Training biedt een uitdagend programma op maat. De trainingen kun je doen waar jij wilt (in de sportschool, op je werk, in de woonkamer, op je hotelkamer of in de tuin). Met Online Personal Training staat er altijd een personal trainer voor je klaar!

  Yes, I do...

  Yes, I do…want to get fit for my Wedding!

  Jij wilt er op de mooiste dag van je leven toch ook op je mooist uitzien?

  Op de mooiste dag van je leven wil je niet een paar kilo te zwaar zijn. Sterker nog, je wilt er beter uitzien dan ooit! HN Personal Training helpt jou daar graag bij. Speciaal voor aanstaande bruiden en bruidegommen bieden wij jou een trainingsplan en voedingsadvies op maat, zodat je helemaal klaar bent voor de mooiste dag van je leven!